Over mij

Mijn verhaal

Ik heb Software Development gestudeerd aan het Vonk Onderwijs in Noord-Holland. Tijdens mijn stages besefte ik dat mijn passie ligt bij het maken van websites. Dit begon mijn avontuur om het ​​ondernemerspad te volgen door website-creaties en online marketing aan te bieden.

Werken met WordPress

Tijdens stages heb ik mij verdiept in WordPress en kwam ik tot de conclusie dat dit de ideale websitebouwer zou zijn. Het aantal verschillende thema’s en plug-ins maakt maatwerk en optimalisatie mogelijk, terwijl klanten ook hun eigen website kunnen beheren en wijzigen.

Mijn Workflow

Hoe ga je te werk?

Ik volg altijd specifieke stappen als ik aan een project werk. Zo kan ik alles overzichtelijk houden en ontstaan ​​er momenten om met mijn cliënten over het project te praten.
In het eerste deel van het project stel ik vooral vragen en praat ik met mijn cliënten over wat ze willen. Ik wil een super duidelijk beeld krijgen van wat ze willen en nodig hebben. Alleen dan kan ik een product leveren waar beide partijen blij mee zijn.
Nadat ik een goed beeld heb van de behoeften en wensen van de klant, kan ik beginnen met het ontwerpen van het eerste deel van de website. Als het een groot project is, begin ik altijd met wireframes. Dit is het proces waarbij ik in grijs ontwerp, zonder gebruik te maken van kleuren, afbeeldingen en stylingopties. Vervolgens deel ik dit ontwerp met mijn klant en als ze akkoord gaan ga ik verder met het visuele ontwerp. Hier zal ik details toevoegen en het tot leven laten komen.
Als het ontwerp klaar is en mijn cliënt tevreden is met het definitieve ontwerp, ga ik verder met het installeren van WordPress en alle plug-ins die ik nodig heb voor het project. Daarna begin ik met het één voor één maken van de pagina’s en stuur ik mijn klant voorbeelden tijdens het proces. Dit maakt het voor mij gemakkelijk om feedback te krijgen en verzekert het mijn cliënt dat ze de dingen krijgen die ze willen.
Nadat alle pagina’s in WordPress zijn ontwikkeld, deel ik het laatste voorbeeld met mijn klant. We bekijken het resultaat en bewerken elk detail om de website perfect te maken. Na een laatste check zet ik de website live en geef ik hem de nodige optimalisatie voor Google.

Software

Wat voor software gebruik je voor de projecten?

Ik gebruik graag de nieuwste software voor mijn projecten, dus ik weet dat er niets beters te gebruiken is voor mijn klanten. Dit zijn de platforms die ik regelmatig gebruik.

FAQ

Veelgestelde vragen

Vaak krijg ik dezelfde vragen. Ik heb de meest voorkomende in deze sectie gezet.
Kan ik de website zelf bewerken?
Ja! Ik denk dat dit een van de punten is waardoor ik me onderscheid van andere mensen die websites verkopen. Omdat ik de nieuwste software gebruik, is het heel eenvoudig om de tekst, afbeeldingen en andere inhoud op de pagina’s te bewerken. Je kunt bijna alles veranderen als je dat wilt.
Hoeveel vraag je per website?

Ik accepteer projecten die beginnen vanaf €1000. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw behoeften en wensen, het ontwerp en de functionaliteit.

Wie is de eigenaar van de website nadat je klaar bent?
Jij. Ik bezit niets van de website. Als je wilt, kan ik je volledige beheerdersrechten geven, dus je kunt me zelfs verwijderen als je wilt. Jij betaalt voor de website, dus het is jouw eigendom. Het enige wat ik wil is de website in mijn portfolio kunnen zetten.
Hoe lang duurt het voordat een website klaar is?
Ongeveer 2-3 maanden. Dit hangt vooral af van de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om tot een goed resultaat te komen.